Dienstag, 19. November 2013

En kolay pasta hamuru

3 yumurta, 5 yemek kasigi seker beyaza yakin bir renk olana kadar cirpilir, icine 5 yemek kasiyi un , 2 y.kasigi kakao 1 cay kasigi kabartma  tozu, 1 paket vanilya  eleyerek karisima katilir ve en son 5 yemek kasigi zeytin yagi ilave edilir sonra yaglanmis kaliba dökülür önceden isitilmis 170 derecede 15- 20 dakika pisirilir ve firin kapatilir  10 -15 dakika kapali firinda tutulur, cikardiktan sonra sogutulur istenilen pastalarda kullanilir.





 arasina 2 paket maskarpone 500ml cig krema yarim bardak toz seker cirpip krema yaptim hamuru sütle islatip kayisi marmelati sürdüm kremayida sürüp kestane ezmesi güller ve kalplerle süsledim.(canim kizimin dogum günü pastasi)

afiyet olsun
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen