3 yumurta, 5 yemek kasigi seker beyaza yakin bir renk olana kadar cirpilir, icine 5 yemek kasiyi un , 2 y.kasigi kakao 1 cay kasigi kabartma tozu, 1 paket vanilya eleyerek karisima katilir ve en son 5 yemek kasigi zeytin yagi ilave edilir sonra yaglanmis kaliba dökülür önceden isitilmis 170 derecede 15- 20 dakika pisirilir ve firin kapatilir 10 -15 dakika kapali firinda tutulur, cikardiktan sonra sogutulur istenilen pastalarda kullanilir.
arasina 2 paket maskarpone 500ml cig krema yarim bardak toz seker cirpip krema yaptim hamuru sütle islatip kayisi marmelati sürdüm kremayida sürüp kestane ezmesi güller ve kalplerle süsledim.(canim kizimin dogum günü pastasi)
afiyet olsun
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen